Com funciona el Relligant Quiz?

Com funciona el Relligant Quiz?

Abans de res, el professor o moderador ha d’obrir l’enllaç de Kahoot! en un ordinador, pissarra electronica o dispositiu on hauran de mirar els estudiants o concursants. És simplement una pàgina web a la qual s’accedeix mitjançant l’enllaç que hi ha prement la imatge del Quiz escollit.

El professor o moderador, aquell que ha obert la pàgina web del Kahoot! és l’encarregat de configurar les regles i el tipus de joc. El primordial és triar si serà una competició clàssica de tots contra tots o per equips. Tocant en Game options pots ajustar altres opcions com si les preguntes es remenaran automàticament o si hi haurà podi.

Quan hagis triat la manera de joc es generarà el codi PIN del joc, que es mostra en gran en la part superior de la pantalla. Ara és quan els jugadors poden unir-se al joc des d’un altre ordinador, visitant Kahoot.it, o des de l’aplicació mòbil per a Android o per a iOS.

En l’aplicació, prem Enter PIN i escriu les xifres del codi PIN del Kahoot! en curs. Prem Enter i l’única cosa que et queda per a unir-te a la partida és triar quin sobrenom desitges usar, que serà com et vegin la resta de jugadors.

El moderador tria quan comença la partida, que necessitarà almenys d’un participant. Quan ho vegi oportú, amb premer Start començarà la primera pregunta. En la pantalla es mostren les quatre respostes i a quin color i símbol es corresponen, de manera que cada participant pot respondre de manera privada pulsant el botó amb el color de la resposta que cregui que és correcte.

En acabar la partida, és a dir, quan s’han completat totes les preguntes, (aqui al relligant tenim 30 per quiz) un podi premia a aquells que han aconseguit la major puntuació.

Ara només queda provar-ho i divertir-vos!

 

Descarrega l’app “Kahoot!” al vostre dispositiu iOS o Android:

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies