Donde nacen las sirenas

El centre cívic Zona Nord escenari del Festival Mutis

Nou Barris serà aquest cap de setmana un dels escenaris de la 8a edició del Festival Mutis de Teatre Independent. Un festival, organitzat per l’Associació La Coquera, que vol donar suport a grups emergents i de nova creació. Per fer-ho Mutis posa en contacte sales i companyies per fer possible la programació i la difussió d’un teatre més arriscat que aposta per l’esperit crític de l’espectador.

Mutis compta un cartell que inclou una trentena d’obres a tota la ciutat i activitats diverses com tallers, trobades, taules rodones i lectures dramatitzades. Espais de Nou Barris, com el centre cívic Zona Nord o Can Verdaguer són alguns dels escenaris d’aquesta edició.

Avui a les 18h al centre cívic Zona Nord es podrà veure l’obra Donde nacen las sirenas, de Keops Guerrero i Stambolski. Un espectacle que barreja dansa contemporània i videoart per reflexionar sobra la identita de gènere.

Més informació