La Zona Nord estrenarà aquest any cinc parcs infantils renovats

Dos dels espais  tindran elements de jocs inclusius

Els tres barris de la Zona Nord estrenaran al llarg de 2017 cinc parcs infantils renovats. Es tracta dels espais situats al parc Apolo de Torre Baró, a la plaça del Primer de Maig de Vallbona i en el cas de Ciutat Meridiana, es renovaran dos parcs situats al carrer de Vallcivera separats per uns cinquanta metres, i es refarà de nou el que hi havia hagut en un espai ara buit del carrer de Costabona, tot just a tocar del Mercat de Ciutat Meridiana.

En tots els casos, l’Ajuntament tindrà en compte criteris educatius a l’hora de triar els jocs que s’hi insatl·laran. A més, en el cas de la zona de la plaça del Primer de Maig i de l’espai al costat del Mercat de Ciutat Meridiana, es dissenyaran jocs de caire inclusiu, perquè els infants amb mobilitat reduïda o algún tipus de discapacitat també en puguin fer ús.

Aquestes renovacions donarien resposta a les constants queixes veïnals de la Zona Nord sobre el malestat dels parcs infantils de la zona.