Tall de trànsit a l’avinguda dels Rasos de Peguera per obres

L’Ajuntament renova la xarxa de clavegueram del carrer

Aquests dies s’estan duent a terme les obres de renovació del clavegueram en un tram de Ciutat Meridiana, a l’avinguda dels Rasos de Peguera,  on el diàmetre actual és de 250 mm, per passar a una nova claveguera de diàmetre 600 mm com a la resta de trams. La longitud afectada és de 149 metres, entre el pou de la cruïlla amb el carrer Agudes i el pou ubicat davant les escales mecàniques.  La bona marxa de les obres ha propiciat que el tall de trànsit previst inicialment per a l’agost s’avanci i es dugui a terme des d’avui dilluns 17 fins al dijous 20. S’establiran rutes alternatives que vindran especificades mitjançant senyals verticals. Les línies de bus 62, 73 i 83 també patiran canvis i hauran de modificar el recorregut.