El Castell de Torre Baró compleix 3 anys del seu renaixement

Una jornada d’activitats celebra la rehabilitació del símbol 

Després de molts anys abandonat i deteriorat, i moltes lluites veïnals, el Castell de Torre Baró es va estrenar ara fa 3 anys com a equipament. L’antic edifici, un dels símbols de Nou Barris, va resorgir rehabilitat i obria les portes per visitar l’interior, per gaudir de les vistes panoràmiques i per participar en tallers i activitats relacionades amb el medi ambient i amb Collserola. Avui la torre celebra aquests 3 anys amb una jornada que inclou activitats típiques com ara una caminada pels voltants o una visita al castell, però també una xocolatada i tallers. En paral·lel, el castell acollirà l’inici del cicle de concerts de blues, amb l’actuació de The Traitors.

Aquest és el programa:

De 10.30 a 12h Caminada popular per l’entorn del Castell. Itinerari fàcil i assequible. Cal portar aigua i calçat còmode

D’11 a 14h concert de blues amb The Traitors

De 12 a 12.30h Xocolatada popular, batukada i sorteig de regals entre els participants de la caminada

De 12.30 a 14h Tallers familiars i visites guiades al Castell
Totes aquestes activitats, en què hi col·labora l’Arxiu Històric Roquetes – Nou Barris, són gratuïtes. Cal, això sí, inscripció prèvia enviant un correu a castell_torrebaro@bcn.cat o enviant un whatsapp al telèfon 664 044 079.