L’enllumenat de la carretera Alta de Roquetes es renova per guanyar eficiència

Les obres es faran en 13 fases i duraran fins al 30 d’abril

Han començat les obres per renovar l’enllumenat de la Carretera Alta de Roquetes, en el tram des de la ronda de la Guineueta Vella fins a la Carretera Antiga d’Horta a Cerdanyola. Com és habitual en aquest tipus de renovacions de l’enllumenat, es pretén guanyar eficiència i estalviar en consum. Les obres han arrencat a Canyelles i està previst que es desenvolupin en 13 fases. La data final estaria entorn el 30 d’abril i mentre durin les actuacions s’ocuparà la vorera de manera que quedarà lliure per al pas 1,20m. Per aquesta raó, i tot i que no s’interromprà el pas dels vehicles, en determinades fases es regularà el pas alternatiu dels cotxes amb un semàfor provisional. Les parades de bus, però, continuaran operatives.

Els treballs consistiran a construir una canalització a la vorera del costat mar, mentre que al costat muntanya se substituirà la instal·lació actual i es posaran  fanals nous. En la segona meitat del tram, tocant a Horta, s’aprofitarà la rasa per instal·lar dues línies de mitja tensió d’Endesa.