Consell de Barri de Vilapicina i la Torre Llobeta

La sessió comença a les 19h al centre cívic Torre Llobeta

Aquesta és una setmana plena de consells de barri, unes sessions que s’organitzen dues vegades a l’any a cadascun dels barris del districte. La intenció és apropar el govern als veïns i veïnes i tractar temes específics de cada barri, en un acte obert a tothom. En el cas d’avui és el veïnat de Vilapicina i la Torre Llobeta qui tindrà la possibilitat de conèixer de primera mà les darreres notícies, com ara les properes remodelacions del carrer del Pardó i del carrer d’Amílcar. A més, i com sempre, el públic assistent podrà expressar dubtes, queixes o demandes en la part final de la sessió. Aquesta començarà a les 19h al centre cívic Torre Llobeta, la masia situada al carrer de Santa Fe, 2 bis.