Sessions informatives sobre la matriculació escolar

Les reunions es faran el 15, 19 i 21 de febrer en tres escenaris

S’apropa l’hora de matricular els infants que s’incor­poraran a P3, els nois i noies que començaran l’educació secundària o bé aquells que canviaran de centre.. Davant els molts dubtes que generen en els pares aquest tipus de procés,  des del Districte de Nou Barris, conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i el Consorci d’Educació de Barcelona, s’han programat tres sessions informatives per informar sobre els passos i opcions a tenir en compte.

El calendari de les reunions és el següent:

15 de febrer, a les 17.30h. Seu del Districte Nou Barris, a la Sala d’actes (2a planta) Hi haurà espai d’acollida infantil a la sala de reunions (2a planta)

19 de febrer, a les 17.30h. Espai Jove Les Basses, carrer del  Teide, 20. A l’Auditori. Hi haurà espai d’acollida infantil a la 1a planta

21 de febrer, a les 17.30h. A la Biblioteca Zona Nord, a l’Espai Polivalent. Guarderia a la sala infantil.

Tanmateix, des de l’Ajuntament es  recomana assistir a les sessions informatives dels centres escolars en què estigueu interessats. Allà us concretaran el projecte educatiu, funcionament, etc., i tindreu molts més elements que us ajudaran a prendre la decisió. Aquí teniu una relació dels centres educatius de Nou Barris.