Consell Plenari de Nou Barris avui a les 18.30h

La sessió preveu aprovar l’ampliació de l’Ateneu la Bòbila

La sala de plens de la Seu del Districte acull a partir de les 18.30h el primer plenari del 2018. Entre molts altres punts del dia, que podeu consultar en aquest enllaç, el govern informarà sobre el projecte d’ampliació de l’Ateneu la Bòbila, una ampliació relacionada amb la reforma de tota la plaça de Sóller. Els veïns fa temps que estaven pendents del projecte, que fa crèixer l’equipament perquè guanyi visibilitat.

Els partits de l’oposició han preparat altres proposicions, demandes o preguntes. Com el PSC, que posarà sobre la taula l’ampliació de la reforma de la Meridiana fins a la Zona Nord, qüestions de mobilitat i el manteniment de les escales mecàniques i ascensors públics del districte. C’s demana millores al camp de futbol del Ràcing Vallbona, i demanarà informació sobre els Punts d’Assessorament Energètics. El Grup Demòcrata demanarà que s’apliqui l’Estratègia Antirumors del pla BCN Interculturalitat, i posarà en debat la situació de les persones que viuen en locals comercials acondicionats com a habitatge. El PPC preguntarà per la reubicació provisional de les activitats de l’Ateneu la Bòbila mentre durin les obres i proposarà la creació d’una taula de treball sobre l’espai dels horts ocupats del carrer de la Maladeta.

Els veïns, com sempre, podran fer sentir els seus dubtes, queixes o preguntes a cada punt (en relació amb l’exposat) i al final de la sessió.

 

Per primera vegada, el Consell Plenari incorpora un servei de llengua de signes a demanda, estrenat el passat 5 de març amb molt èxit amb motiu de l’Audiència Pública celebrada aquell dia.

I si no podeu assistir a la sessió, la podeu seguir en directe a través del nostre web o en aquest enllaç.