Segona edició de la Mostra de Cervesa Artesana i Cultura Popular de Nou Barris

El 9 Birras Fest reuneix 12 cervesers al ritme de concerts i dj

La plaça major torna a convertir-se en una mostra de cervesa artesana amb la segona edició del 9 Birras Fest, organitzat per l’Ateneu de la Guineueta i l’Asociación Vïctimas del Lúpulo. A partir les 11h els assistents podran tastar la producció de 12 cervesers artesano: Barbas Beer Project (Valladolid), Barcelona Beer Festival (Barcelona), La Calavera (Sant Joan de les Abadesses), CTretze Pirineus (La Pobla de Segur), Hazte1Litro (Nou Barris), Holz (L’Hospitalet), Populus (Caspe-Zaragoza), Quer (Berga), Tro Ales (Barcelona), Vic Brewery (Vic), Lo Vilot (Almacelles) i Yakka (Jumilla, Murcia).

A més, el festival ofereix una matinal infantil amb els concerts de Roleguita & Boquerón, un racó de graffiti a càrrec dels Monkey Fingers i altres tallers.

Els adults trobaran un espai Homebrewer amb una demostració en directe de fabricació de cervesa. Els concerts i els djs amenitzaran tota la jornada. A les 16h tocaran  The Cangrejos i a les 22.30h ho faran  Santo Machango. A més, durant tot el dia hi haurà diverses Food Trucks.

El festival coincideix enguany amb els actes de celebració de la Primavera Republicana, en commemoració de la proclamació el 14 d’abril de 1931 de la Segona República. La plaça de la República viurà novament la tradicional ofrena floral a la que s’afegiran els parlaments i algunes actuacions, després d’una cercavila-manifestació que surt de la plaça del Virrei Amat i arribarà a la República després de’aturar-se al pla de la Plaça de les Madres de Mayo per retre homenatge al maqui Facerías.