L’AV Verdun estrena local amb una festa

L’entitat veïnal celebra la nova etapa amb activitats familiars des de les 11 fins a les 20h

L’AV Verdun celebra avui oficialment la inauguració de les seves noves instal·lacions, ubicades al carrer del Robert Robert, 2. El local consta de dues plantes i s’ha reformat durant les darreres setmanes per un cost que s’apropa als 60.000 euros.  Al soterrani, on hi ha una sala polivalent, una altra de reunions, i un parell de magatzems, s’hi ha canviat el paviment i les portes. També s’ha renovat el sistema d’extracció d’aire i s’ha fet una posta a punt de la climatització. A l’escala s’han instal·lat leds, optimitzant el consum, i baranes adaptades per complir la normativa. I a la primera planta s’han ampliat els banys, a l’hora que se n’ha fet un d’adaptat. Finalment, s’han pintat també les dues plantes.

Es traslladen, doncs, des de l’espai que tenien fins ara al carrer de l’Artesania i han volgut celebrar aquesta nova etapa amb el barri, per donar-se a conèixer  i engegar amb força. Per això s’han preparat  activitats des de les 11 h del matí, amb un cercavila, fins a les 20 h, quan se sortejaran tres lots de jocs educatius donats per l’associació de comerciants Eix Nou Barris. el programa és el següent:

11h Cercavila pels carrers del barri
12h Jornada de portes obertes.
Exposició de fotografies de Ginés Cuesta
Performance a càrrec del grup Xerinola
Pica-pica

17h  Actuació de Sonriexnarices amb l’espectacle Date una Huerta
Tallers a càrrec de Tropezando con Suerte
18h  Berenar i jocs infantils
19h Teatre musical amb Xerinola
20h Sorteig de tres lots de jocs educatius donats per l’associació de comerciants Eix Nou Barris