Festa Major a Ciutat Meridiana

El barri enceta els actes festius fins al proper diumenge 17

Després de molta preparació, veïnat, entitats i equipaments de Ciutat Meridiana comencen aquest cap de setmana la seva festa major. Ahir els escolars que participen en programes artístics van estrenar el programa d’actes, on hi trobareu tota mena d’actes com ara esport, activitats infantils, música, gastronomia i un llarg etcètera de propostes. Entre elles també les activitats tecnològiques, de la mà de l’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana, una de les apostes de la matinal d’avui en què també es preveu decorar la plaça Roja, escenari avui de tast de sidres, animació infantil, una festa d’aigua (cal portar pistoles d’aigua) i fins i tot una desfilada de pentinats.

Més tard, a la nit, l’antic camp de futbol tornarà a convertir-se en un escenari de música, amb la celebració de la quarta edició del Metal Fest, que portarà quate bandes que ho donaran tot.

Demà, tallers per als més petits, més aigua, amb la festa de l’escuma i més color, amb la holi party, abans del dinar de festa major. I tot això, només per començar.