40 anys de festa Major de Les Roquetes

El barri engega la seva setmana festiva dominada per la multiculturalitat i la convivència

Dissabte van fer el primer tast de la festa amb la competició ocellaire. La primera edició del concurs d’una d les aficions més visibles a la zona de la Mina de la Ciutat. I avui, després de la pausa d’ahir, arrenca amb força el programa festiu.  Ho fa amb una cercavila que sortirà de la plaça de Salvador Puig Antich i que estarà amenitzada per la companyia Roger Canals, que aprofitarà per presentar el seu espectacle Dia’n’swing.

Com ja és habitual, la música, els espectacles i la interculturalitat dominaran les jornades, especialment a la tarda i el vespre. Els encarregats de fer el pregó d’enguany seran demà, a la plaça de les Roquetes, els membres de la compayia de teatre Eclipse i de la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements, una xarxa que, per cert, està de celebració pels seus 25 anys d’existència. Mentrestant, tothom qui participa a la Roquetes Fashion Week aprofitarà per acabar els models amb els quals desfilaran dissabte vinent al vespre.