Es renova el tram superior del carrer d’Almansa

Les obres ampliaran voreres i eliminaran barreres arquitectòniques

Ja estan en marxa les obres que transformaran el tram superior del carrer d’Almansa, concretament entre la via Favència i el carrer de Joan de Riera. Les obres de reurbanització tenen com a objectiu crear un espai més accessible i més humà per als veïns i veïnes de l’entorn, eliminant els desnivells existents i les barreres arquitectòniques. Aquesta actuació també ampliarà les voreres i reordenar la calçada. Unes tasques que estaven previstes des que a la tardor es van limitar els sentits de circulació a un de sol, de baixada.

A més, s’instal·larà mobiliari urbà i arbrat nous. L’Ajuntament aprofitarà le sobres per renovar i millorar els serveis, de manera que s’implantarà la tecnologia LED a la xarxa d’enllumenat públic, es renovarà la xarxa de clavegueram i se substituiran els embornals existents.

Les obres afecten a l’aparcament en aquest tram de carrer i a una zona de del carrer de Góngora. La reurbanització estarà enllestida a finals de la tardor