El Pati de la Seu del Districte acull l’Audiència Pública

La sessió començarà a les 19h, oberta a tot el veïnat

Aquest vespre a partir de les 19h les veïnes i veïns de Nou Barris poden participar de la darrera sessió de l’Audiència Pública abans de les vacances d’estiu. Aquest cop la novetat és que es canvia l’escenari habitual, la sala d’actes, pel Pati de la Seu del Districte, sempre i quan la pluja no faci acte de presència. No és la primera vegada que es fa servir aquesta plaça porticada, l’any passat ja es va dur a terme una audiència.

L’Audiència Pública és òrgan de participació que pretén debatre l’estat del districte. La seva finalitat, doncs, és establir una comunicació periòdica del Districte amb la ciutadania. I això a la pràctica és que tothom que tingui alguna queixa, suggeriment o dubte pot agafar un torn de paraula al principi de la sessió. El govern escolta totes les opinions, una darrera l’altra, i finalment contesta al final de la sessió a totes aquelles exposicions de les quals té informació. La resta rebran la resposta en la següent audiència o bé per escrit.