Escola de salut per a tothom a la Guineueta

Nova tongada de tallers i xerrades a l’Espai Social de Salut Comunitària Guineueta

De setembre a desembre, l’Espai Social de Salut Comunitària Guineueta ofereix una nova tongada de tallers i xerrades en el marc de l’Escola de salut per a tothom. D’aquí a final d’any, podreu practicar la memòria, en un taller adreçat a persones amb deteriorament cognitiu lleu o en procés diagnòstic; podreu apropar-vos també al dolor emocional, un grup de psicoteràpia per a dones; o al txikung, una pràctica pròpia de la medicina xinesa i que meditació en moviment, coordinació fluida de moviments lents, respiració profunda rítmica, i un estat mental meditatiu i calmat.

A més, hi trobareu també xerrades sobre els polls i els cucs, el càncer de còlon i l’estrés.

Aquí trobareu tota la informació. Les inscripcions són gratuïtes i cal fer-les entregant al CAP Guineueta la butlleta d’aquest document, enviant-la per correu electrònic a comunitariaguineueta.bcn.ics@gencat.cat o bé trucant al 675 213 996.

Aquesta edició de l’escola incorpora novament un Punt d’Informació sobre demències. Per tenir-hi accés caldrà demanar cita prèvia al telèfon de la Fundació Uszheimer, el 93 418 65 65.