Primera Audiència Pública de Nou Barris després de les vacances

Nou Barris celebra avui una nova sessió de l’Audiència Pública. Serà la primera després de les vacances d’estiu, i  està convocada a les 19h a la Sala de Plens de la Seu del Districte (Plaça Major de Nou Barris, 1).

L’Audiència Pública és òrgan de participació que pretén debatre l’estat del districte. La seva finalitat, doncs, és establir una comunicació periòdica del Districte amb la ciutadania, que pot formular preguntes o fer suggeriments. Està oberta a tothom, de manera que s’hi pot tractar qualsevol tema d’interès municipal.

Si no hi podeu assistir, podreu seguir la convocatòria a través del següent link: https://youtu.be/f7bNOJ_BxlM

D’altra banda, us recordem també que disposeu d’un servei d’interpretació amb llengua de signes prèvia demanda enviant un correu a l’adreça spitnb@bcn.cat fins a dos dies laborables abans de la sessió.