NOU BARRIS CELEBRA LA FIRA DE SANT PONÇ

El grup de dones En forma organitzen una fira artesanal

La Fira de Sant Ponç torna a Nou Barris. El grup de dones En forma de Torre Llobeta celebra cada any aquesta fira amb la finalitat de promocionar productes artesans i aromàtics com mel i mató, melmelades, herbes aromàtiques. L’exposició de productes i les parades quedaran apostades en dues localitzacions, a Torre Llobeta al Carrer Santa Fe, 2 i a la marquesina de la Via Júlia i estarà muntada el dia 10 des de les 12 del matí fins al vespre.
Aquest any la fira destinarà una part dels seus ingressos a l’ajut humanitari a Kosovo. La fira rebrà durant el matí la visita de diverses escoles del districte de Nou Barris perquè els nanos es familiaritzin amb els productes naturals i les seves propietats. Dins de la Fira a la tarda está prevista l’actuació d’una orquestra que amenitzarà la jornada i acomiadara l’acte de forma lúdica.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies