“LA CULTURA VA DE FESTA” CONTRA LA GUERRA

“Aturem la guerra als Balcans”, va ser l’eix central de l’edició de La Cultura va de Festa cel.lebrada ahir

Durant tot el dia, el parc de la Guineueta va tornar a ser l’escenari de “La Cultura va de Festa”, la mostra de les entitats culturals del districte. Durant el matí, prop d’un centenar d’entitats van muntar estands per ensenyar les seves activitats.
La mostra es va dividir en quatre espais, un pels infants, un altre pels joves, un tercer dedicat a la solidaritat i un quart comú. Les actuacions van arribar a la tarda, amb cafè-concert, havaneres i ball amb el grup Jarana.
Però la Guerra als Balcans va centrar la jornada. Al matí es va llegir el pregó “Aturem la guerra” i es va convidar els veïns a penjar draps blancs dels balcons i finestres per demostrar el seu rebuig a la guerra. A més la “Campanya Nou Barris, aturem la guerra” va convocar a una manifestació el dia 30 de maig al centre de Barcelona i reunions tots els dimecres a les 20 h al Casal de Barri de Prosperitat”.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies