LA MUNTANYESA PUJA A PREFERENT

La base de l’equip es mantindrà la pròxima temporada

L’equip de la Muntanyesa de Nou Barris ascendeix a la categòria de Regional preferent per la pròxima temporada esportiva. La Muntanyesa, entrenada per “Puchi”, ha fet una temporada brillant sembrant una gran quantitat de victòries i proclamant-se líder del seu grup quatre jornades abans de que s’acabes la temporada, ahir diumenge 30.
Després d’empatar el seu últim partit, jugat a casa contra el Calella per 2 a 2, la Muntanyesa ha obtingut un balanç final de 81 punts, amb 25 partits guanyats, sis de empatats i ha perdut tres dels 34 encontres disputats.
La temporada futbolística 98-99 ha estat molt profitosa pels equips de Nou barris que han pogut col·locar-se entre els cinc primers llocs de la classificació: Muntanyesa, Corte Inglés, Alzamora i Torre Llobeta, respectivament, i el Cerro TP, està col·locat en la 13a. posició. El Torre Llobeta, que va ascendir la temporada passada de categòria, ha arribat als primers llocs de la taula. Per aquest motiu, tothom el reconeix com l’equip revel.lació de la temporada encara que al final hi hagi perdut empenta.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies