Cloenda de la 8ª Festa del Circ

Espectacle de l´Escola de Circ Rogelio Rivel

Durant aquest cap de setmana l´Associació de Circ de Catalunya (ACC) i l´Ateneu Popular de Nou Barris estan oferint una mostra variada d´arts circenses dintre de la vuitena Festa del Circ. I és que el gran espectacle del circ cada dia pren més força.
Avui, a les 12 hores s´ofereix un taller de circ i una mostra d´associacions acompanyada d´una fira. A partir de les 17 hores, l´amfiteatre acull un espectacle de circ a l´aire lliure.
A les 19 hores, a la Carpa espectacle fi de curs de l´Escola de Circ Rogelio Rivel, que presentaran el treball realitzat en el marc de la creació de l´Escola de Circ. Aquesta és una experiència molt nova tant pels que han fet de professors com pels mateixos alumnes. La intenció és que aquest esforç continui el proper any per assentar així una base més sòlida.
A les 20.30 hores, espectacle de circ al Teatre de l´Ateneu i a les 22 hores cloenda d´aquesta 8ª Festa del Circ.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies