LA GENT GRAN TÉ L’OPORTUNITAT DE CONÉIXER INTERNET

Taller d’introducció a la informàtica i Internet de 10 a 12 del matí al Centre Cívic Via Favència

Internet i la Gent Gran va ser el títol d’una jornada de debat celebrada el dia 10 de juny al Centre Cívic Via Favència. Davant l’èxit de la convocatòria el Centre Cívic i l’Associació Projectart han decidit impartir aquest matí un taller tots els que vulguin participar.
L’objectiu del taller és fer veure la gent gran les possibilitats que ofereix la informàtica i Internet. L’Àrea de Projectes Socials i Educatius de la Fundació La Caixa serà l’encarregada de fer aquesta introducció perquè compta amb l’experiència de treballar amb centres informàtics de gent gran des del 97. L’últim trimestre hi ha hagut 3.000 alumnes matriculats a aquests cursos a tot Espanya. Alguns alumnes han descobert en Internet la seva afecció per omplir les moltes hores d’oci que tenen i, fins i tot, en parlen com i fos una droga.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies