IV edició de la Fira Alimentària a Nou Barris

La marquesina de la Via Júlia acull durant 5 dies una àmplia exposició de productes alimentaris

Productes artesanals, amb denominació d’origen o qualitat contrastada, espais de degustació i un stand dedicat al comerç just, en són alguns dels atractius que ofereix la IV Fira Alimentària que avui comença a la Via Júlia.
Com altres anys, la fira funciona de 10 a 22 hores i compta amb una alta participació de comerços del districte i de productors artesanals de les comarques catalanes i altres zones de la geografia espanyola.
La quarta edició de la Fira Alimentària de Nou Barris ofereix a més, activitats complementàries com balls populars, havaneres i altres propostes que tindran lloc cada dia a les 19 hores a la mateixa marquesina.
La Fira Alimentària és una activitat organitzada conjuntament per la Federació d’Associació de Comerciants i el districte de Nou Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies