L’esport envaeix l’estiu de Nou Barris amb el Campus Olímpia

El programa de l’Ajuntament ofereix activitats a tres instal·lacions del districte

Campus Olímpia és un combinat d’activitats que compaginen diferents esports i que estan adreçats, bàsicament, a infants i joves. Aquest programa que organitza l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de diverses entitats, ofereix esports a tres instal·lacions de Nou Barris. A la Sala Virrei Amat, el SESE ha preparat dos torns de bàsquet, voleibol, futbol sala, piscina i activitats complementàries per a nens de 8-12 anys fins al 30 de juliol. Al Complex Esportiu Municipal de La Guineueta, l’Associació Esportiva de Nou Barris ha organitzat també onze dies d’activitats per només 8000 pessetes. Can Dragó ofereix un campus per a nens de 6 i 7 anys. Dos torns amb un preu de 17500 ptes, per 10 dies amb menjador inclòs.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies