L´Alzamora i la Muntanyesa inicien avui la pretemporada

Els dos equips de futbol de Nou Barris s´han reforçat amb importants fitxatges per la temporada que ve

Avui els afeccionats de la Muntanyesa i l´Alzamora podran veure les evolucions dels seus respectius equips ja que comencen la pretemporada amb l´objectiu de fer un bon paper a Territorial Preferent, els primers, i a Primera Territorial, els segons.
Tots dos equips s´han reforçat de cara a la temporada que ve. Per part de l´Alzamora, els reforços procedents de l´Horitzontal són el davanter Palos i el migcampista Dani, als quals s´afegiran dos joves que surten del juvenil, Ivan i Ignasi. Amb més experiència arriben Roger, l´any passat al Cornellà, i Moyano, ex del Torre Llobeta.
Per la seva banda, la Muntanyesa ha fitxat a Palomino, Panrja, Miquel, Nota i Agustín amb la intenció d´arribar a completar el planter amb vint homes. Els homes que entrena Puchi han ascendit aquest darrer any a la categoria Territorial Preferent i per aquest motiu han dissenyat un planter ampli per evitar que les lesions juguin una mala passada a l´equip la propera temporada.
Tot sembla indicar que Alzamora i Muntanyesa s´enfrontaran durant aquesta pretemporada en un duel que s´espera sigui molt interessant.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies