Un estiu amb menys pols i menys sorolls

Ara fa un any bona part del districte havia de conviure amb les obres

L’anterior mandat municipal va executar un gran pla de reforma urbanística al districte. El pla preveia la construcció de places noves, aparcaments soterrats i la reforma de nombros carrers que es va conéixer com el Pla dels Boulevards.
Les obres es van dur a terme de manera simultània i així l’estiu passat ens trobavem amb els següents passeigs sense asfalt: Verdum, Valldaura, Pi i Molist i Fabra i Puig. El trànsit en aquestes vies estava tallat i hi havia nombrosos “itineraris alternatius”.
A més, es reformava la plaça Virrei Amat i es construien noves, com Harry Walker, Ignasi Riera o el Parc Central. Les obres es van acabar a la primavera i aquest estiu podem gaudir de la perspectiva dels grans passeigs, les faroles de colors, l’aigua de les fonts i els diapasons, aquestes grans figures de fusta que reben noms populars de l’estil de “peinetas”. Però, ¿què va ser de la sorra? La construcció dels aparcaments soterranis va produir molta, tanta com per omplir el torrent de Can Carreres i poder-lo urbanitzar. Altra curiositat va ser que el camp de futbol de la Meridiana va servir durant uns mesos com a parking perquè les obres van disminuir molt les places d’aparcament en superfície.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies