Continuen a bon ritme les obres del metro fins Trinitat Nova

Ara fa un any, van iniciar-se les obres de construcció de la línea 4 del metro fins Trinitat Nova

Més de 20 anys de reivindicacions comencen a donar els seus fruits a Nou Barris. L´arribada del metro a la perifèria de la ciutat ja s´està fent realitat aquest any. Els veïns de Trinitat Nova, per exemple, ja poden comprovar com el transport subterrani se´ls apropa al seu barri. I és que ara fa un any van iniciar-se les obres de construcció de la nova estació de la línea 4, que permetrà ampliar una parada més desde Roquetes. Una prolongació que desde l´Associació de Veïns de Trinitat Nova ja comencen a veure amb optimisme.
Les obres d´ampliació de la línea 4 fins a Trinitat Nova compten amb un pressupost de 1.500 milions de pessetes. Ara s´està treballant en la prolongació del túnel, les andanes, el vestíbul i les boques del metro. La resta de la inversió, segons la Direcció de Transports de la Generalitat, haurà d´esperar al proper contracte d´infraestructures. Els veïns, però, ja veuen il·lusionats la possibilitat de tenir el metro a les portes de casa.
Tot sembla indicar que la fi de les obres del metro seran cap a finals de 1999 o principis del 2000. Amb l´arribada del metro, Trinitat Nova passarà a ser un dels barris millor comunicats de tot Barcelona.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies