El safareig del Verdum té els dies comptats

Aquesta pila, única a tot Barcelona, serà enderrocada aquest mes de setembre

La remodelació de les Vivendes del Governador, al barri de Verdum, continua al seu ritme. Ara ja s´està treballant en la quarta fase d´un procès que va iniciar-se l´any 92 i que des d´aleshores no ha parat. La remodelació no nomès afecta als habitatges. És el cas del safareig del barri, lloc emblemàtic i únic en tot Barcelona, que durant aquest més de setembre serà enderrocat i formarà part de la història del Verdum.
Aquest safareig era molt freqüentat per les veïnes que hi anaven amb la intenció d´esbandir la roba. Era, a més a més, un dels pocs llocs de reunió del barri. Les seves usuàries pagaven 200 o 300 pessetes pel manteniment del safareig. Al barri ja s´han deixat sentir veus que anuncien el seu rebuig a que el safareig sigui enderrocat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies