Tota una setmana de Festa Major al barri de Canyelles

La festa arriba al seu quart dia amb contes, música i dinars populars

La Festa Major de Canyelles encara ofereix una àmplia varietat d’activitats durant tota aquesta setmana. Avui, els nens són els protagonistes de la festa a la Biblioteca del barri. El narrador Albert Estengre els ha preparat una tarda de contes amb ‘Pessiga que pessigaràs’, a la ronda Guineueta Vella, 32-34, a partir de les 18 hores.
Al mateix indret, demà, cap a les 19:30 hores, els veïns de Canyelles podran gaudir d’una singular pel·lícula sobre el seu barri: De Guineueta a Canyelles.
La programació de la Festa Major arriba fins al cap de setmana, on el ball és l’estrella de la celebració. Després d’una botifarrada popular i un festival infantil, la tarda de dissabte aplegarà la dansa flamenca del García Lorca, els balls de salo de l’AVV de Canyelles i la dansa espanyola a càrrec de David Coronel. La jornada de diumenge estarà dedicada als balls regionals amb un bon dinar-paella popular.
El tradicional castell de focs d’artifici i la música amb ‘París la Nuit’ tancaran la Festa Major de Canyelles d’enguany.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies