En marxa els tallers de circ i teatre a l´Ateneu Popular de Nou Barris

L´oferta de tallers s´ampliarà els propers trimestres

L´Ateneu Popular de Nou Barris torna carregat d´idees i de projectes nous. Els cursos i tallers programats durant aquest proper trimestre ja són a punt de començar. Avui mateix s´inicia unl taller relacionat amb el muntatge d´equips de so i de llum, a càrrec del professor Xesco Ruiz, que tindrà una durada de 25 hores, i que s´impartirà tots els dimecres de 18:00 a 20:00 hores.
Es tracta d´un taller adreçat principalment a músics que vulguin conèixer els equips que s´utilitzen als concerts, a estudiants d´imatge i de so i a organitzadors d´actes culturals o espectacles en què s´utilitzen equips de so i de llum. Però també n´hi ha d´altres tallers relacionats amb el món del teatre, la improvització, la interpretació teatral, el món del circ, l´acrobàcia, el trapezi i un curs d´iniciació al circ infantil.
L´oferta que es presenta s´ampliarà els propers trimestres. A partir de gener està previst iniciar tallers d´escriptura creativa, base tècnica de cos i moviment, narració de contes, intensius de diferents tècniques de circ, dansa africana, percussió, cos i moviment per a gent de cir.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies