Tres residències noves per la gent gran de Nou Barris

Algunes entitats asseguren que els centres previstos seran insuficients d´aquí a tres anys

L´Ajuntament i la Conselleria de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya han arribat a un pacte per construir 10 geriàtrics a Barcelona fins l´any 2000. Des de les diverses associacions ciutadanes feia anys que reclamaven tots aquests equipaments. A Nou Barris, està prevista la construcció de tres residències: casal i residència assistida al solar del carrer Enric Casanovas, geriàtric al carrer Alzina i residència assistida al carrer Maladeta, al barri de Porta.
El president de la Comissió de la Gent Gran del Districte, Antoni Zamora, assegura que aquests geriàtrics, els quals s´espera que estiguin acabats d´aquí a tres anys, són molt necessaris per Nou Barris. Però d´altra banda també afirma que mirant el conjunt de la ciutat hi ha districtes que encara tenen més necessitat de residències públiques, com ara l´Eixample, que compta amb una població molt envellida.
En aquest mateix sentit, la FAVB també ha criticat aquests dies que els deu geriàtrics projectats no cobriran tota la demanda existent i que el repartiment d´ubicacions no s´ha fet de la manera més equitativa.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies