Ahir els mercats van estrenar horari de tarda

Els comerciants esperen de l’Ajuntament que es faci una “important” campanya de difusió

Des d’ahir tots els mercats de Barcelona obren a les tardes. L’Institut de Mercats de Barcelona, organisme depenent de l’Ajuntament, ha enviat una circular a totes les parades dels mercats de la ciutat. La circular informa de l’obligació d’obrir de dimarts a divendres en horari de tarda de com a mínim el 50% dels establiments.
Joan Rosa, president del Mercat de la Guineueta, en declaracións a la revista Ciutat Nord, afirma que hi ha molts comerciants que no accepten un horari vespertí. “Els negocis estan muntats sota una estructura familiar. Molts són els que a les 3 de la matinada va a Mercabarna a recollir gènere. No es que vulguéssim –matisa– fer una batalla als horaris, però sí que esperem contrapartides per l’esforç que haurem de realitzar”.
Segons Joan Rosa aquestes contrapartides ja s’han plantejat als organismes municipals. Els comerciants volen que el nou horari tingui una “important” campanya de publicitat institucional i que l’Ajuntament també s’encarregui de potenciar l’oferta del mercat amb altre tipus d’estableïments com poden ser supermercats.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies