“Quemeexplique!”, la proposta de l’Ateneu pel cap de Setmana

Aquest espectacle de teatre i poesia va ser premi FAD 1997

Aquesta nit l’Ateneu Popular de Nou Barris oferirà l’espectacle de Christian Atanasiu “Quemeexplique!” que va rebre el prestigiós premi de teatre FAD 1997. L’espectacle és un treball basat en la pura ironia, d’una gran maduresa, qualitat i classe, amb textos d’Hugo Ball, Kurt Schwitters, Ernest Jandl, F. Künder i altres dadàs germànics. Un recital poètic i un ritual sense història ni argument, en el què un histrió desgrana la poesia sense escenografia ni objectes.
El treball de Christian Atanasiu retorna a la infantil alegria dadà: fer el carcamal amb gust exquisit, sense estridències, atemptant contra el bon judici amb categoria intel·lectual i sense paraules barroeres, anant per un camí indirete i subterrani, i per tant més brillant, eficaç i risible.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies