Mostra de plats cuinats i presentació del llibre ‘Entre cassoles’ al C.C.Torre Llobeta

Dones en Forma presenta avui un llibre sobre cuina i un nou número de la revista ‘La Veu de Torre Llobeta’

El Grup de Dones en Forma del Centre Cívic Torre Llobeta celebra aquesta tarda la seva festa de Nadal. La trobada d’avui combina el caràcter festiu amb altres atractives activitats com la VII Mostra de plats cuinats, preparats per les components del grup de dones. La mostra també servirà com a marc de dues presentacions. D’una banda, la del llibre ‘Entre cassoles’, una recopilació de receptes de cuina, elaborada per les Dones en Forma, que recull plats antics i tradicionals, transmessos de generació en generació. D’altra banda, el grup de dones de Torre Llobeta, presenta el número 19 de la revista ‘La Veu de Torre Llobeta’, que aquest mes tracta sobre els mitjans de comunicació.
Dones en Forma són un grup de dones inquietes, prop de 80, que mitjançant la seva participació en la vida social i cultural volen incidir en la promoció de la dona. Les seves activitats consisteixen a organitzar tertúlies sobre temes d’actualitat, videofòrums, exposicions, sortides al cinema, al teatre, als centres d’interès a la ciutat, colònies, excursions…També col·laboren en la dinamització del Centre Cívic Torre Llobeta participant en les activitats de Sant Jordi, Carnestoltes, Fira de Sant Ponç, Nadal, Festa de la Solidaritat…

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies