Últim dia de propostes per a la convocatòria ProsperitART

El Casal de Barri presentarà la mostra d’art el mes proper

Avui és l’ultim dia de recollida de propostes de la convocatòria d’art que ha organitzat el Cercle Artístic de Prosperitat. Dibuixos, pintures, fotos, textes, escultures, poesies, muntatges…qualsevol manifestació artística ha tingut cabuda al ProsperitArt, una interessant iniciativa que s’ha desenvolupat des del Casal de Barri Prosperitat. L’objectiu d’aquesta activitat és mostrar les diferents propostes artístiques que es fan al barri de Prosperitat. Per a participar-hi, només calia passar-se pel Casal de Barri, i donar les mides d’allò que es vol exposar. Del 14 al 28 de gener del 2000, el Casal ens presentarà una mostra amb tot el material recollit.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies