El Ton i Guida ja és oficialment el local de Kasal de Joves de Roquetes

El Kasal celebra el trasllat amb una festa i reuneix als antics col·laboradors

Amb tota una setmana d’activitats i una festa, el Kasal de Joves de Roquetes ha celebrat el trasllat a un nou local i els 10 anys de funcionaments des de que es va reobrir. Dues plantes de l’antiga escola Ton i Guida substituiran uns baixos del carrer Vidal i Guasch on la manca d’espai ocasionava molts problemes. Ara els joves estan passant per un període d’adaptació, però esperen que en el futur el nou local els resultarà molt més avantatjòs, ja que podran fer diversos tallers a la vegada. El joc de rol, la música o la serigrafia són alguns dels tallers que es duen a terme actualment.
A la inauguració oficial del Ton i Guida a més dels habituals, hi van asssistir els antics col·laboradors que van crear el casal en un local molt precari que es deia “La Casilla”. Aquells joves volien tenir un lloc on passar l’estona fent coses diferents de les feien a un bar. L’associació de veïns també va voler recolzar el Kasal de Joves en aquesta nova etapa i els va regalar un quadre que recorda la història del barri.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies