Solidarigol, campanya de solidaritat de l’escola esportiva Brafa

Un torneig de futbol sala recapta fons per rehabilitar vivendes amb aluminosi

Durant aquests dies de Nadal l’escola esportiva Brafa ha engegat una iniciativa solidària. Es tracta de la campanya coneguda amb el nom de Solidarigol i que té com a finalitat recaptar fons per rehabilitar les vivendes afectades per l’aluminosi al barri del Turó de la Peira. Per dur a terme aquesta iniciativa Brafa ha obert les seves pistes als usuaris perquè les llogin. Els diners recaptats amb aquest lloguer són els que aniran a parar al Turó.
La campanya Solidarigol no és nova, l’any passat ja es va celebrat i els diners recaptats van ser destinats a les víctimes de l’huracà Mitch. Els organitzadors han assegurat que aquestes inciatives continuaran desenvolupant-se a la seva entitat. A més, asseguren que l’esport ha de servir per donar a conéixer valors educatius als més joves.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies