Els Reis d’Orient comencen a triar les joguines dels nens de Nou Barris

La Via Júlia acull la Fira de Reis fins al 5 de gener

A la marquesina de la Via Júlia fins al 5 de gener es troben els futurs regals que ens trobarem després a casa. És la tradicional Fira de Reis que la Federació de Comerciants de Nou Barris organitza cada any després que acabi la Fira de Santa Llúcia d’objectes de decoració de Nadal. Aquest any el rei Gaspar rep els encàrrecs dels nens, els demana si han sigut bons i els desitja un bon any.
A la Fira de Reis es poden trobar les joguines que hi ha a qualsevol botiga, des d’una Barbie a una nina de porcellana, però també altres objectes de regal. Hi ha parades d’artesania, de jocs diferents països i també una de comerç just, on a més dels productes habituals d’aquestes botigues es venen joguines.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies