Primeres mesures per eliminar el campament de carabanes de Vallbona

El Districte de Nou Barris i l’Ajuntament de Montcada i Reixach col·loquen pedres al campament del carrer Simal

El Districte de Nou Barris i l’Ajuntament de Montcada han decidit executar les primeres mesures per acabar de forma conjunta, coordinada i contundent amb el campament de camions, caravanes i cases d’autoconstrucció del carrer Simal al barri de Vallbona. L’acció ha consistit en la retirada de deu camions on ja no vivia ningú i en la col·locació de pedres de gran tamany a l’espai que ha quedat lliure i als dos costats del camí amb l’objectiu que no s’instal·lin més caravanes. Al campament actual viuen entre 40 i 70 famílies, la majoria de les quals han arribat en els últims dos anys. La Policia Nacional asegura que no hi ha problemes greus. En aquests dies la Guàrdia Urbana ha estat patrullant per la zona per controlar petits problemes entre els veïns i per impedir que arribin més camions.
Des del Comissionat de la Zona Nord del Districte s’afirma que volen donar una sortida digna mitjançant noves vivendes i plans de reinserció laboral per recuperar la zona i poder-la convertir en zona verda tal com està projectat als PERIS de Vallbona i Montcada. Pero de moment els veïns del campament es queixen que les pedres els bloquejen el pas i no poden entrar ni sortir amb cotxe.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies