El Consell Consultiu d’Entitats tracta avui el Pla d’Actuació Municipal

L’elaboració del PAM i el control de les subvencions són alguns dels temes que ocuparan la sessió

Aquesta tarda se celebra el Consell Consultiu d’Entitats al Centre Cívic Can Basté, a partir de les 19 hores. El consell d’aquest mes, que precedeix al plenari i reuneix a representants del districte i entitats, versarà sobre els següents temes:
La primera part de la sessió estarà enfocada cap a mesures de govern, l’informe sobre els consells escolar i de la dona, la comissió de control de les subvencions, i la Carta dels Drets Humans de la ciutat. La darrera qüestió a tractar serà el procés d’elaboració del Pla d’Actuació Municipal (PAM). Com ja va anunciar el regidor d’Hisenda de l’Ajuntament, Ernest Maragall, el PAM 2000-2003 va ser aprovat inicialment a l’Ajuntament de Barcelona a finals de novembre. El Consell Consultiu d’avui tractarà el procés d’elaboració d’aquest pla, que defineix les línies d’actuació de cada districte.
A l’anterior Consell Consultiu d’Entitats el regidor del districte, Manuel Pérez, i el gerent, Joan Jovert, van presentar el Programa d’Inversions Municipals (PIM) que s’ha de debatre en les futures sessions del Consell.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies