Coberta més de la meitat de l’oferta d’oci de l’Heron City

L’empresa Heron i el grup Layetana tanquen acords per a l’explotació del centre lúdic

El complex lúdic que s’està construïnt al barri de Porta ja compta amb dues terceres parts de la seva superfície llogades. L’empresa britànica Heron i el grup català Layetana han tancat acords amb 4 empreses internacionals que s’ocuparan de l’explotació del centre. El complex Heron City, l’espai d’oci més gran d’Europa, allotjarà un multicine de 16 sales amb capacitat per a 4000 butaques, gestionat per Cinesa. Una pista de bitlles, sales de videojocs i realitat virtual, i un parc familiar constitueix l’oferta que l’empresa Cirsa aportarà al centre de Nou Barris, amb una inversió de 500 milions. La cadena Accord hi construirà un hotel de tres estrelles, i l’empresa Healtland s’hi encarregarà d’explotar un gimnàs. D’altra banda, l’Heron City oferirà també comerços especialitzats, restaurants, bars i discoteques.
Aquest gran projecte lúdic respon a un nou concepte de centre d’oci, que l’empresa Heron International està desenvolupant a tota Europa. Madrid i Estocolmo ja disposen d’aquests centres vantguardistes que combinen la fascinació de Hollywood amb serveis d’oci per a tota la família.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies