Estrena de ‘Sueños y Vivencias’, un espectacle creat per membres del grup ‘Jaleo’

L’Ateneu acull avui la presentació de ‘Flam&co’, una nova formació de flamenc fusió

Joan Rectoret i Sonia Sánchez, membres del grup de flamenc fusió ‘Jaleo’, estrenen avui a l’Ateneu de Nou Barris el seu espectacle ‘Sueños y Vivencias’. Després d’uns quants anys ‘militant’ a Jaleo, els dos artistes han volgut crear una nova formació, ‘Flam&co’, que conjuga música i dansa amb arrels flamenques fusionades amb diferents estils, tant de música com de ball.
L’espectacle que presenten aquesta nit està format íntegrament per músiques, lletres i coreografies pròpies. ‘Sueños y Vivencias’ tracta d’una forma simbòlica la creació de l’univers, amb el sorgiment dels tres cossos celestes principals: terra, sol i lluna, i les lleis que els relacionaran entre si.
En Joan i la Sonia s’han plantejat amb ‘Sueños y Vivencias’ un espectacle complert, amb un fil conductor d’on sorgeix més ball i més veu flamenca que amb ‘Jaleo’. La música ha estat creada en funció de l’espectacle, i no a l’inrevés. Això suposa, segons Joan Rectoret, ‘un pas endavant dins la fusió, ja que permet beure d’altres lleguatges, i resulta un producte més exòtic i també més cru’.
L’espectacle s’estrena a dos quarts d’onze a l’Ateneu Popular Nou Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies