ELS NOUS ARTESANS: LA GENT GRAN MOSTRA LA SEVA CREATIVITAT

El Centre Cívic Via Favència mostra els treballs del Casal d’avis

Molts avis de Roquetes dediquen el seu temps d’oci a elaborar manualitats. Pràcticament han esdevingut uns artesans i volen mostrar a tothom el que fan. Avui han acabat de muntar l’exposició dels treballs que han realitzat durant tot l’any. Els que tinguin interés podran veure com de cartrons es fan quadres de cavalls, de la fusta maquetes de vaixells antics i moltes altres curiositats. La mostra estarà oberta durant tota la setmana vivenent. Tallers com aquets es fan als casals i centres cívic de tot el districte.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies