FINALITZA UNA SETMANA DEDICADA A L’ESPORT INFANTIL

Avui es coneixeran els guanyadors del torneig ESCOBASQUET 99 i la XX Setmana del Futbol Base de la Muntanyesa

La lògica en podria dir que un cop acabades les lligues regulars, els equips tenen ganes de descansar i pensar en la propera temporada. Però els nois que participen al torneig de bàsquet Escobasquet 99 i els que ho fan a la XX Setmana del Futbol Base de la Muntanyesa ens han demostrat tot el contrari. Han jugat amb il·lusió tant per guanyar com per divertir-se.
El torneig de futbol es va començar a disputar dilluns al camp de la Muntanyesa i han participat més de 10 equips de tota Catalunya i s’han dividit per categories. Les finals comencen avui a les 16 h. amb els alevins, a les 17 h. Els infantils, a les 18.30 h. els cadets i a les 20 h. els juvenils.
D’altra banda l’Escobasquet 99 consisteix en un torneig de mini-basquet i els juga al poliesportiu Virrei Amat. Participen els vuit millors equips catalans i setze equips de la resta d’Espanya, representant a les comunitats autònomes de Balears, Canàries, País Valencià, Madrid, Aragó, Castella-Leó, Castella-La Manxa, Andalusia i País Basc, així com la Selecció Nacional d’Andorra. Les semifinals es diputaran a partir de les 12 del migdia i es calcula que la final comenci a les 15 h.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies