FINALITZA UNA SETMANA DEDICADA A L’ESPORT INFANTIL

Avui es coneixeran els guanyadors del torneig ESCOBASQUET 99 i la XX Setmana del Futbol Base de la Muntanyesa

La lògica en podria dir que un cop acabades les lligues regulars, els equips tenen ganes de descansar i pensar en la propera temporada. Però els nois que participen al torneig de bàsquet Escobasquet 99 i els que ho fan a la XX Setmana del Futbol Base de la Muntanyesa ens han demostrat tot el contrari. Han jugat amb il·lusió tant per guanyar com per divertir-se.
El torneig de futbol es va començar a disputar dilluns al camp de la Muntanyesa i han participat més de 10 equips de tota Catalunya i s’han dividit per categories. Les finals comencen avui a les 16 h. amb els alevins, a les 17 h. Els infantils, a les 18.30 h. els cadets i a les 20 h. els juvenils.
D’altra banda l’Escobasquet 99 consisteix en un torneig de mini-basquet i els juga al poliesportiu Virrei Amat. Participen els vuit millors equips catalans i setze equips de la resta d’Espanya, representant a les comunitats autònomes de Balears, Canàries, País Valencià, Madrid, Aragó, Castella-Leó, Castella-La Manxa, Andalusia i País Basc, així com la Selecció Nacional d’Andorra. Les semifinals es diputaran a partir de les 12 del migdia i es calcula que la final comenci a les 15 h.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies