Últims dies de Festa Major al barri de Roquetes

El centre ‘Ton i Guida’ i la plaça del pàrking, escenaris de diverses activitats de la festa

Tornejos de tennis taula i dards, i un sopar amb les penyes El Fary, Super Coco i Jesulín de Roquetes al Ton i Guida. Aquesta és la programació d’avui pels veïns d’aquest barri que viuen els darrers dies de la seva Festa Major.
Demà divendres, un altre sopar, al col·legui Sant Antoni Mª Claret, aplegarà prop de 200 persones vinculades a l’agermanament Nou Barris-Boris Vega per compartir solidaritat, records i compromisos.
Pel cap de setmana, la programació de Festa Major inclou actuacions multiculturals amb el Centre Manuel de Falla, el grup gallec Serán de Meigas i la Casa Basca Euskal Etxea. La plaça del pàrking serà l’escenari de la festa de l’escuma, dissabte al matí, i un dinar popular, al diumenge, l’últim dia de Festa Major.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies