Nit de sopars a Nou Barris

El Comitè de Solidaritat amb Nicaragua celebra el seu sopar anual

Avui se celebra el sopar anual d’agermanament amb el barri de Boris Vega, a Estelí, Nicaragua. L’Associació de Veïns de Roquetes i el Comitè de Solidaritat amb Nicaragua organitzen aquesta vetllada solidària, que és un dels actes principals de la Festa Major de Roquetes. L’escola San Antonio Mª Claret acullirà a les prop de 200 persones que es preveu que assistiran al sopar.
D’altra banda, l’Esplai Guineueta i el Casal de Joves de Guineueta fan també aquesta nit un sopar per celebrar el seu vintè i desè aniversari, respectivament. L’Ateneu Popular de Nou Barris serà l’escenari d’aquesta celebració.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies