Els pares del nen que es va ofegar a Can Dragó només mantenen l’acusació contra la guarderia

UBAE, gestora de la piscina, ha arribat a un acord extraprocessal amb la família del nen que rep una indemnització de 25 milions

Els advocats de la família d’Albert L.T, el nen que va morir ofegat el juliol de 1998, demanen quatre anys de presó i sis d’inhabilitació per cuidar nens per la propietària de la guarderia que acompanyava el menor i el tancament del parvulari, per un presumpte delicte d’homicidi imprudent. Els advocats de la família han presentat el seu escrit d’acusació al Jutjat d’Instrucció número 3 de Barcelona després que la jutge desestimés els recursos presentats contra la conclusió de la causa.
La Unió Barcelonina d’Activitats Esportives (UBAE), gestora de la piscina de Can Dragó va arribar a un pacte extraprocessal amb la família del nen, a qui va indemnitzar amb 25 milions de pessetes. Per aquest motiu els pares només han retirat la demanda inicial contra un socorrista i el gerent l’UBAE i ara només acusen per la via penal la propietària de la guarderia
El jutge ha lamentat en un acte no poder actuar contra el socorrista implicat, José Luis Z., per una falta dl’imprudència, ja que és necessari que l’acusació particular mantigui la seva acusació, cosa que no ha fet després de cobrar la indemnització.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies