El castell de Torre Baró tindrà un ús social

S’ha creat una plataforma de defensa del castell que proposa convertir-lo en restaurant

El catastròfic estat del castell de Torre Baró ha provocat nombroses queixes entre els veïns que han creat una plataforma per defensar-lo ja que el consideren patrimoni històric i símbol de Nou Barris. Inocència Antich, portaveu de la Plataforma Pro-Castell Torre Baró, ha manifestat que la millor manera de conservar el castell és donar-li un ús comercial, perquè només així hi hauria una vigilància continúa i s’evitarien els vandalismes actuals. Donat la popularitat dels restaurants a la serra de Collserola, la Plataforma pensa que aquesta podria ser una solució i que el nou restaurant seria tot un èxit ja que comptaria amb una extraordinaria decoració i unes vistes inigualables.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies