Últim dia per visitar l´exposició “Històries de gent”

La mostra ha tingut durant aquests dies un important ressó als mitjans de comunicació

El cicle “Històries de Roquetes” continua oferint una interessant oferta d´activitats lúdiques i culturals al voltant de l´origen i desenvolupament d´aquest barri construït gràcies al tesó i la força de voluntat de moltes persones vingudes d´altres indrets de l´estat espanyol.
Dins el cicle destaca especialment l´activitat anomenada “Històries de gent: la memòria de la gent gran de Nou Barris”, que acull el Centre Cívic Via Favència (Via Favència, 217) des del passat 14 de gener. Es tracta d´una atractiva proposta que permet recuperar les experiències personals de moltes persones grans a través d´una exposició multimèdia amb fotografies, objectes i experiències personals i un vídeo elaborat per l´entitat Projectart.
L´exposició arriba al seu darrer dia. Avui, a partir de les 20:00 hores, tancarà les seves portes. Però per tots aquells que encara no hagin visitat aquesta mostra els recordem que encara hi són a temps de veure-la. Els passis de video es realitzen a les 17, 18, 19 i 20 hores.
“Històries de Gent”, que ha tingut un important ressó als mitjans de comunicació de la ciutat pel seu interés, es completa amb una sèrie de xerrades i tallers que il·lustren sobre aspectes entranyables d´aquells temps.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies