Malestar a Porta per l’endarreriment de l’inici de les obres de la residència per a gent gran

La Generalitat només ha mostrat als veïns l’avantprojecte

La construcció de la residència per a gent gran al barri de Porta s’està endarrerint. Les obres d’aquest equipament s’haurien d’haver iniciat al desembre passat, però la Generalitat, encarregada d’edificar-lo, només ha presentat als veïns l’avantprojecte. L’associació de veïns de Porta va poder parlar-ne amb el president del grup municipal de CiU, Joan Puigdollers, durant la visita que els hi va fer aquesta setmana. En aquesta reunió Puigdollers va dir que la residència “començarà a construir-se durant el segon semestre d’aquest any”, ja que ara no és un tema polític sinó administratiu i “el concurs ha d’estar convocat ja”.
La residència del carrer de Maladeta es complementa amb un centre de dia i també amb un nou casal d’avis, a càrrec de l’Ajuntament, per substituir el vell edifici del Casal ‘Casa Nostra’. Aquesta actuació ja s’ha iniciat, amb l’enderroc d’una casa a la zona on el consistori edificarà el casal nou.

El projecte de la residència per a gent gran a Porta està previst per acollir prop de 85 places. La residència geriàtrica és un servei llargament reivindicat per l’associació de veïns. En un principi, l’Ajuntament volia projectar apartaments tutelats en aquesta zona, però els veïns s’hi oposaven. Han passat 4 anys desde llavors, i ara l’AVV no descarta mobilitzar-se si les obres de la residència no surten a concurs abans del mes de setembre.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies